tisdag 3 maj 2016

Sommarläsning

Du glömmer väl inte att välja ut lite härlig sommarläsning till ledigheten? Biblioteken på Aranäs och Elof Lindälv har sommarlån från den 24:e maj. Då kan du ha böckerna hemma hela sommaren. Här är vad vi tänkte bära med oss i sommar:


 Ann-Kristin har valt ut: Ensam i Berlin av Hans Fallada, De förklädda flickorna i Kabul av Jenny Nordberg, Lewismannen av Peter May, De osynliga av Roy Jacobsen och Min fantastiska väninna av Elena Ferrante.
Christina vill läsa: De försvunna av Caroline Eriksson, Jaktturen av Agnès Desarthe, Vända blad av Julie Jézéquel, Hemligheten av Philippe Grimbert och En mörk strimma av ljus av Samar Yazbek.

Mats-Peter har förutsatt sig att läsa: F av Daniel Kehlmann,
Nattvakten av Sarah Waters, De Utvalda av Steve Sem-Sandberg, Det här är hjärtat av Bodil Malmsten och En amerikansk förlust av Philipp Meyer.



Meta ska bland annat läsa: Beckomberga: ode till mina familj av Sara Stridsberg, Bärabarnet hem av Cilla Neumann, Marina av Carlos Ruiz Zafón, Lollo av Ninna Johansson och Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson.







Josefine tänkte sig att läsa: Sund av Tove Folkesson, Tälj!: En bok om trä, knivar ochyxor av Henrik Francke och Hannes Dahlrot, Om du vill av Helle Helle, Hjältinnor av Kate Zambreno och Utmarker av Arne Dahl.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar